onsdag, april 05, 2006

Ska sei!
Då har jommen eg og fått meg en blogg! Hadde egentlig ingen planer om det, men men. Sånt skjer...
Fant ut at det va jo egentlig ganske greit å gå inn og sjekka bloggane te folk og se ka de har gjort på i det sista, men d e jo ikkje så veldig personlig då... Kanskje kjekkere å ta en telefon, men me kan jo gjør begge deler kom eg fram te, og eg e jo ikkje akkuratt den flinkaste te å bare ta en telefon...
Der va mitt første blogg innlegg ferdig!

5 kommentarer:

Haugtussa sa...

gratulerer med ny blogg.
ser bra ut dette her.

Dermed e din første kommentar på en Post ferdig.

Linda sa...

Gralla =) Så kjekt. D e så kjekt å lesa på blogger, å nå he eg ein te å lesa på =) Eg syns d e ganske greit me blogger, for då kan en lesa om koss de så en ikkje kjenne så godt har d. Se koss de har d og ka dei drive me.. Ålreit =) Komme du heim i påskeferien? Der e UM på lørdag kl9 hvis du he lyst å komma =)

Sverre sa...

Se det! tri innlegg allerede. Ikkje verst. Reise hjem en liten tur i påsken ja, men eg komme ikkje hjem før på søndag kveld og reise igjen på torsdag morgen. Så det ser dårlig ut for UM...
Men blir uansett fint å komme hjem en tur!

Linda sa...

Okei. Ja du får ha en fine påskeferie då! =)

Unknown sa...

whazzup!

Men sjå kven som har joina blogsphæren. Hjarteleg velkommen. Eg ynskjar deg all lukke vidare med blogginga. Don't be a stranger.

Får nytta anledninga te å ynskja deg god påske med det sama. Eg reiser til hytta i mårå, så dette vert min siste sjanse til å poste påskehilsningane mine. Du får kosa deg:)