mandag, april 10, 2006

Fallskjermhopping i Voss

I helgen var jeg, Johannes, Hans Ragnar og Svein Olav på Voss for å gjøre våre første fallskjermhopp! Man! Det var enormt kult! Sinnsyk følelse å gå ut av flyet, stå med en fot på hjulet mens en holdt i staket og så slippe! Det er mot all fornuft, og en sinnsyk følelse. Tror kanskje det var mitt største kick hittil. Jeg var sjeleglad da jeg kikket opp og så at fallskjermen faktisk løste ut. Fallskjermen var under kategorien "flyr" og uten noen som helst feil. Digg! Jeg fikk totalt 4 hopp i helgen og de neste hoppene ble bare bedre og bedre. Fikk litt mer kontroll over hva som faktisk skjedde i luften og kunne leke litt mer på vei ned med fallskjermen. Fallskjermen åpnet seg ikke like fint på de neste hoppene. Slideren var høy på det andre hoppet, på det tredje var det tvinn og høy slider og på det fjerde var det skremmende høy slider og innslåtte endeceller. Men det gikk fort å fikse, og slapp heldigvis å utføre nødprosedyre. Alt gikk bra med de andre også, men de og fikk oppleve tvinn og høy slider. På det siste hoppet hadde vi pakket våre egne skjermer. Jeg har nå hatt fire godkjente linehopp. Da er det bare to igjen før jeg kan begynne med frittfall. Utrolig digg å ha gjennomført de første hoppene! Gleder meg masse til neste gang (skrekkblandet fryd)!




http://www.eurofoto.no/show_album.php?aid=1076185

Fortsatt god påske!

11 kommentarer:

Linda sa...

Wow! Stiligt! D hadde nok aldri eg vågt å gjort, hehe =) Lykke te på de neste håppå :0)

Catti sa...

SAKKO BAKKO! DIN RÅTASS!!!!!!
velkommen i blogspot-gjengen!

Haugtussa sa...

tøft! galning!

Tarjei sa...

craaaaaaaaaaaaaaaazy man... kor mange gonge brukte du orde slide her.

You rock

Nancy sa...

Snadder..! Catti har foralt at du e typen Crazy, men fallskjermhopping? konge!! har allti hatt lust te de, men vett ikkje om eg våga.. Ka i all verden tenkte du når du slengte deg utav flyet?

Karmøy KRIK`ar

Anonym sa...

DIGG!!!

En av mine drømmer e å en gang få hoppe i fallskjerm:)

Sverre sa...

Fallskjermhopping va konge!
Tarjei: E d ordet "slider" (- et rektangulært tøystykke som gjør at skjermen ikkje åpne seg så brått) du tenke på? Å slida e derimot noge heilt aent...
Ka eg tenkte når eg slapp flyet vett eg ikkje... Prøvde å la ver å tenka på høyden og fokusera på ka eg sko gjør, men det va heftig å gå ut av flyet og stille seg på staget. Må bare bestemma deg på forhånd. E absolutt å anbefala!

Sverre sa...

Har allerede vært inne og kikka :)

Nancy sa...

HOH!! eg glede meg..! Meiningen e at i Haust tar me turen te Voss å hoppe me o.. :) satsa på eg våge!! hehe

Sverre sa...

Oisann! Det e ikkje verst!
Dokke komme ikkje te å angra! D e bare te å bestemma seg på forhånd, så går det greit. Lykke te iallefall!

Anonym sa...

Looking for information and found it at this great site... Viagra no perscription volvo xc90 review Medikament bextra 40 affiliate programs review of car lcd monitor