onsdag, januar 31, 2007

Test din geografikunnskap!
Jeg fant dette spillet på 123spill, og fant ut at det var noen land jeg faktisk ikke visste hvor lå i Europa! Det synes jeg var litt dårlig, så jeg fant ut at dette var et greit spill for alle dem som ikke har stålkontroll på landene i Europa. Her får du gjøre feil i ro og mak, og ikke minst lære av dine feil! Prøve og feile uten press! Veldig bra pedagogisk prinsipp:) Trykk på bildet for å spille!

9 kommentarer:

Anonym sa...

glimrende oppdatering...! men må vel innrømme at jeg ikke klarte ALLE jeg heller.. håper ikke svarene mine ble mailet til deg eller noe sånt nå da :P hehe

Helga sa...

Fantastisk! Å pugge land e en undervurdert aktivitet. Sjekk gruble.net geografidelen e min favoritt, men der e alt mulig for sånne som du ;)

Sverre sa...

Hehe, d hadde jo vært kjekt å fått sett resultatene, men d får eg dessverre ikkje...
Har vært inne på gruble.net før, men bare på matematikkdelen :) Må kanskje sjekke ut geografien og då.

Klara Jensen sa...

Æsj, likte kje ditta spelet! Va jo kje inndelt med rette streka, sku jo bare nåken millimeter te før ein fekk feil!! Syns forsåvidt sånne spel e utrulig gøy, hadde et dataspel når eg va liten så drilla ein i land, hovedstad og fjell, må kortast mulig tid. Lagte meg masse løgne huskeregla, kan nåken av de ennå. Pugging e bra! :)

Sverre sa...

Litt vanskelig uten streker ja, men d komme ittekvert :) D var litt for kjekt dette, men har godt av treningen. På level 5 vise de et og et land og så ska du skriva de tri fysste bokstavene. Fikk nettopp 100 %!

Helga sa...

Klara: zagreb liknar på angrep, kroatia ser ut som ein knyttneve. Løgne men flotte huskeregla du laga! hjelpe mej stadig vekk!

Klara Jensen sa...

Hihi! :)

Catti sa...

eg anbefale gruble.net. Kanonbra. får alle verdensdelene. lære hovedsteder og land i en fei.

Anonym sa...

veldig interessant, takk